• дек.
    31

    И аз протестирам

    Публикувано в: България, Интернет, МВР; Етикети: ,

    Спомняте ли си какво се случи на 14 януари 2009-а? Имаше протест пред Народното събрание срещу некадърното управление на така наречената тройна коалиция. Сега като по традиция отново на 14 януари ще има протест. Този път срещу некадърното МВР. Което има нужда от нов Закон за електронните съобщения, за да лови страшни бандити. Сякаш и ракетите в Космоса пречат на милиционерите да си вършат работата. То не беше пушене на цигари, то не беше пиене на вода. Хленчене за повишаване на заплатите им. А дори с просто око се вижда, че полицията не изпълнява задълженията си. Едва ли този закон е насочен към идеята за справяне с престъпността. По-скоро властта иска да си осигури безконтролно следене на неудобни хора. Нека подкрепим протеста,защото не бива да позволяваме намеса на властта в личния ни живот. Ето тук можете да прочетете повече за протеста и мотивите за него. Иван Бедров също е писал по темата. И докато милиционерите в България се чудят как да си осигурят законно подслушване, вижте тук какво се случва в Германия. Пожелавам на всички весело посрещане на Новата година и дано през 2010-а започнат да се случват по-хубави неща в държавата ни.

    Ако публикацията Ви е харесала и искате и други хора да я прочетат, можете да гласувате с помощта на този бутон. Благодаря Ви.


    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    И аз протестирам, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
    Няма коментари

Вашият коментар

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p

Категории

Архив

Последни коментари

  • Валери: Хе… гледаш „нормативни документи“ на сайта на МВР?!? Че те там са отдавна и безнадеждно...
  • nina: стана… много много много благодаря.. чудесна и полезна информация
  • joro711: Здравейте. Трябва да си направите нова APN връзка с настройките за Боб.
  • nina: здравейте, направих го – много бърз и лек, не забива… но се появи проблем, аз съм към боб и вече не...
  • joro711: Да опитаме тук – http://www.android-b g.eu/forum