• авг.
    4

    Перфектната държава

    Публикувано в: България, МВР; Етикети: ,

    Най-после доживяхме да живеем в перфектна държава. Колкото и да ми се иска да си пиша за рутери,фирмуери и други подобни неща, не мога да не обърна внимание на случващото се през последните дни. Както може би мнозина от Вас знаят, вече в България няма никаква престъпност. И точно заради това аз мисля, че това е перфектната държава. Тук наистина няма абсолютно никаква престъпност. Няма и никакви престъпници. Според българския съд, всички задържани до момента, са напълно невинни и няма никакви доказателства за съпричастността им към най-разнообразни престъпни дейности. Онзи ден ми се обади приятел от морето и ми сподели, че на плажа е пристигнал някакъв баровец с хеликоптер. Успокоих го, че това е просто един честен бизнесмен. И като такъв, си е платил всички данъци и задължения към държавата. А случаите със задържаните „килъри“, „нагли“, „регистратори“, „фалшификатори“, и обвинените в операцията на МВР „всичко коз“ са просто някакви недоразумения и че съда ще им се извини за безпокойството. През последните дни всички тези задържани, с малки изключения, бяха освободени. Предлагам министър Цветанов да помисли за сключването на договори между МВР и някоя добра сладкарница. Идеята е да се поръчват торти преди отиване на адрес, с които заподозрените да бъдат поканени за „справка“. Може да се помисли и за домашно приготвена баница. Ще бъде много ефектно. Би могъл да осигури и лимузини, с леденостудени напитки, за удобно пътуване до най-близкото районно управление. Със съответните компаньонки за максимален уют на предполагаемите престъпници. Не искам да изразявам някаква пристрастност към премиера Бойко Борисов, но според мен наистина трябва да се поведе една безкомпромисна битка с българския съд. Ето вижте тук и тук какво мислят по въпроса премиер и вицепремиер.

    Снимка: www.actualno.com

    Ако публикацията Ви е харесала и искате и други хора да я прочетат, можете да гласувате с помощта на този бутон .Благодаря Ви.


    [JP-Facebook-Like]

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)
    Перфектната държава, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
    Няма коментари

Вашият коментар

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p

Категории

Архив

Последни коментари

  • Валери: Хе… гледаш „нормативни документи“ на сайта на МВР?!? Че те там са отдавна и безнадеждно...
  • nina: стана… много много много благодаря.. чудесна и полезна информация
  • joro711: Здравейте. Трябва да си направите нова APN връзка с настройките за Боб.
  • nina: здравейте, направих го – много бърз и лек, не забива… но се появи проблем, аз съм към боб и вече не...
  • joro711: Да опитаме тук – http://www.android-b g.eu/forum