• авг.
  12

  Лъжите на Аукро

  Публикувано в: Блогове, Интернет; Етикети: ,

  Хем съм ядосан, хем мисля да спя. И като се наспя, ще Ви разкажа една история за едни лъжливи хора. И така….. Преди известно време попаднах на един сайт. Забелязах, че имат партньорска програма. За незапознатите ще поясня, че става дума за програма, при която Аукро предлагат възнаграждение в размер на 4 лв. за регистрирани потребители през техен банер, поставен в блога ми.Р еших да се възползвам от предложението. След дълга и сложна процедура на получаване на код за пълно активиране на акаунта и одобрение на блога ми, най-после поставих техния банер. Мина известно време и в статистиката в сайта им видях, че има посещения. Но за сметка на това, нямаше никакви постъпления от регистрации. Реших да поискам от мой приятел да направи пробна регистрация в Аукро и останах учуден, че това не беше отразено в сметката ми. Допуснах, че данните не се актуализират веднага и им написах писмо. Отговориха ми, че вероятно има някакъв проблем с кода на банера и ако го отстраня, след това всичко ще бъде наред. Изпратих им кода и се оказа, че всичко е наред. Реших да опитам отново и помолих друг мой приятел да се регистрира. Положението беше абсолютно същото. Никакви данни за регистрация и съответно за задължение на Аукро за изплащане на каквито и да е пари. Вчера окончателно реших да премахна банера им от блога ми. За съжаление така стоят нещата с рекламния пазар в България. Написах тази публикация, за да имате едно наум, когато решите да се доверите на подобни „рекламодатели“. Прилагам и снимки от акаунта ми в Аукро.

  Aukro-1

  Aukro-2

  Ако публикацията Ви е харесала и искате и други хора да я прочетат,можете да гласувате с помощта на този бутон.Благодаря Ви.


  [JP-Facebook-Like]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 9.5/10 (11 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +5 (from 7 votes)
  Лъжите на Аукро, 9.5 out of 10 based on 11 ratings
  4 коментара

4 коментара to “Лъжите на Аукро”

 1. Здравейте,
  Писах Ви преди известно време относно този проблем.
  Готов съм да обсъдим по-подробно казуса и да изясним обстоятелствата.
  Преди няколко седмици, когато докладвахте проблема, аз лично направих регистрация, която беше отчетена.
  Изисках всичката налична информация за Вашия акаунт и ще Ви информирам за причините за тези несъответсвия.
  Уверявам Ви, че идеята ни не е да подвеждаме и заблуждаваме партньорите си. Все пак партньорската ни програма може да донесе добри резултати и на двете страни :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.0/5 (4 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: -3 (from 5 votes)
 2. Много Ви благодаря за отделеното време и внимание,но нали разбирате,че тези отношения трябва да се градят на взаимно доверие.А когато доверието веднъж се загуби,няма как да бъде спечелено лесно.Отказвам се от така наречената партньорска програма и Ви пожелавам успех в бизнеса с останалите кандидати за добри резултати. :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 5 votes)
 3. Тия са пълни лъжци. Мотаха ме два месеца . Ийзи Трейдър също удари брадвата. Eдинствения лоялен партньор засега си остава Е Таргет и програмата за шерване на файлове File Deposit които наистина плащат.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: +3 (from 3 votes)
 4. И аз така мисля.Няма как при такава пробна регистрация да не отчете тяхната система.Теб за какво те мотаха точно?Че сега съм им пратил по пощата разписка,за да прехвърлят мизерните 12 лв. в Аукро-сметката.Поне да ги ползвам за нещо.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)

Вашият коментар

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p

Категории

Архив

Последни коментари

 • Валери: Хе… гледаш „нормативни документи“ на сайта на МВР?!? Че те там са отдавна и безнадеждно...
 • nina: стана… много много много благодаря.. чудесна и полезна информация
 • joro711: Здравейте. Трябва да си направите нова APN връзка с настройките за Боб.
 • nina: здравейте, направих го – много бърз и лек, не забива… но се появи проблем, аз съм към боб и вече не...
 • joro711: Да опитаме тук – http://www.android-b g.eu/forum