• май
  10

  Празникът на МВР

  Публикувано в: България, Интернет, МВР; Етикети: , ,

  Знаете ли на коя дата е официалния празник на българското МВР? Пети юли ли казахте? Не познахте. Това е стара дата. От днес нататък МВР ще празнува на десети май. Сигурно ще попитате защо се прави тази промяна? Ами как защо? От днес МВР ще може да Ви следи какво правите в интернет. От днес влизат в сила промените в Закона за електронните съобщения. Благодарение на упоритостта на хората от МВР вече ще могат при поискване да получават така наречените данни за Вашия трафик. Ето тук Атанас Чобанов е разяснил обстойно какво трябва да направи всеки от Вас, за да затрудни милиционерите. Иска ми се след една година например да прочета какви ползи са донесли тези промени и колко престъпници е заловило МВР благодарение на тях. Опасявам се,че цифрата ще бъде доста скромна. Вие как си представяте организираната престъпност? Като някакви глупаци, седнали зад законно регистриран достъп до интернет? Или пък общувайки в Skype обмислят как да източат поредната порция ДДС? Става ми смешно, въпреки че положението е направо трагично. А ако Ви интересува предложение за анонимно посещение на сайтове, тогава погледнете този проект. Ще предложа на вниманието Ви и два сайта за безплатни VPN-услуги. Единият е UltraVPN, а другия е Itshidden. Предлагам на Вашето внимание и един платен сайт за VPN и той е Super VPN Services. Приятно сърфиране.

  Ако публикацията Ви е харесала и искате и други хора да я прочетат,можете да гласувате с помощта на този бутон. Благодаря Ви.


  [JP-Facebook-Like]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  2 коментара

2 коментара to “Празникът на МВР”

 1. Щастието се състои в доброто здраве и в късата памет. Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ни.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Абсолютно вярно. Но не искам милиционерите да ми броят вдишванията или пък моментите, които спират дъха ми. :)

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Вашият коментар

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p

Категории

Архив

Последни коментари

 • Валери: Хе… гледаш „нормативни документи“ на сайта на МВР?!? Че те там са отдавна и безнадеждно...
 • nina: стана… много много много благодаря.. чудесна и полезна информация
 • joro711: Здравейте. Трябва да си направите нова APN връзка с настройките за Боб.
 • nina: здравейте, направих го – много бърз и лек, не забива… но се появи проблем, аз съм към боб и вече не...
 • joro711: Да опитаме тук – http://www.android-b g.eu/forum