• ное.
    12

    Шофирайте с 200 км/ч

    Публикувано в: България, КАТ, МВР; Етикети: , ,

    Само преди ден писах за ситуацията по пътищата на България. Днес обаче отново бях шокиран от „далновидността“ на българските депутати. Прочетете тук до какви висини може да стигне законодателния ум. Докато години наред ни обясняваха какви мерки се вземат против вандалите на пътя, сега с един замах искат да разрушат всичко и закона да бъде на страната на богатите. Излиза, че в тази нещастна държава човешкия живот се оценява на няколкостотин лева. Обърнете внимание на новината. Дори и втори път да минете с 200 км/ч в центъра на София, пак нищо няма да се случи. Ще си платите някаква глоба и с това ще приключи ангажимента към закона. Глоба, която за много хора е смешна. Бъдете сигурни, че няма да закъснеят да се подиграват открито на контролните органи. А всъщност те пък за какво толкова да се притесняват? След като законодателя дава възможност за грубо нарушаване на правилата за движение срещу някаква скромна сума. Сигурен съм и че резултатите няма да закъснеят и ще станем свидетели на поредния бум в катастрофите по пътищата. Дано не се окажа лош пророк. И дано размислят още веднъж, преди да приемат окончателно този откровено идиотски закон.

    Ако публикацията Ви е харесала и искате и други хора да я прочетат, можете да гласувате в http://svejo.net с помощта на този бутон. Благодаря Ви.


    [JP-Facebook-Like]

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 4.0/10 (3 votes cast)
    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: -2 (from 2 votes)
    Шофирайте с 200 км/ч, 4.0 out of 10 based on 3 ratings
    Няма коментари

Вашият коментар

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p

Категории

Архив

Последни коментари

  • Валери: Хе… гледаш „нормативни документи“ на сайта на МВР?!? Че те там са отдавна и безнадеждно...
  • nina: стана… много много много благодаря.. чудесна и полезна информация
  • joro711: Здравейте. Трябва да си направите нова APN връзка с настройките за Боб.
  • nina: здравейте, направих го – много бърз и лек, не забива… но се появи проблем, аз съм към боб и вече не...
  • joro711: Да опитаме тук – http://www.android-b g.eu/forum