• юни
  12

  Хостинг

  Публикувано в: Блогове, Хостинг; Етикети: ,

  След неочакваните премеждия с блога ми, за които писах тук, реших да си купя домейн, да ползвам услугите на фирма,предлагаща хостинг и да прехвърля блога си там. След разглеждане на мнения и коментари в различни форуми се спрях на www.superhosting.bg. Прочетох доста положителни неща за тази фирма и в края на краищата избрах да сложа блога си при тях. В самото начало имах малки затруднения с инсталацията на блога и се наложи да им пиша с молба за помощ. Отзоваха се незабавно и след известна кореспонденция успяхме да разрешим проблема, за което им благодаря. Приятно е усещането, че хората са готови да помогнат и да разрешат проблемите на клиентите си. Препоръчах ги на свой приятел и от днес той също е техен клиент. Ще пиша в блога си как се развиват и занапред нещата с тази фирма и този хостинг. Надявам се дълго време блога ми да остане там.

  Ако публикацията Ви е харесала и искате и други хора да я прочетат, можете да я добавите в http://svejo.net с помощта на този бутон. Благодаря Ви.


  [JP-Facebook-Like]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Няма коментари

Вашият коментар

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p

Категории

Архив

Последни коментари

 • Валери: Хе… гледаш „нормативни документи“ на сайта на МВР?!? Че те там са отдавна и безнадеждно...
 • nina: стана… много много много благодаря.. чудесна и полезна информация
 • joro711: Здравейте. Трябва да си направите нова APN връзка с настройките за Боб.
 • nina: здравейте, направих го – много бърз и лек, не забива… но се появи проблем, аз съм към боб и вече не...
 • joro711: Да опитаме тук – http://www.android-b g.eu/forum