• сеп.
  29

  Overcome Kratos за Samsung Galaxy Tab

  Публикувано в: Firmware, Samsung; Етикети: , ,

  Преди време Ви показах как да обновите фирмуера на своя Samsung Galaxy Tab P1000 с версия 2.3.3 на Android. Сега ще Ви покажа как да преминете към фирмуер Overcome Kratos. Това е един страхотен фирмуер, базиран на оригиналната 2.3.3 версия, но изцяло преработен, олекотен, и лично според мен много бърз и стабилен. И така, флашването става в три стъпки. Следвайте ги внимателно и няма да срещнете никакви трудности и проблеми. Все пак държа да отбележа, че съществува известен риск за Вашия таблет при обновяване на фирмуера и крайното решение си е изцяло Ваше. Като начало свалете приложения архив и го разархивирайте. Запазете в компютъра си всички необходими и важни файлове от вътрешната памет на таблета, тъй като при флашването му всички данни ще бъдат изтрити. Изключете таблета, свържете го към компютъра и задръжте бутона за намаляване на звука, след което натиснете бутона за включване. По този начин ще влезете в режим Download. Стартирайте Odin v1.7 от приложения архив и изберете съответно gt-p1000_mr.pit в PIT, GB_Stock_Safe_v5.tar в PDA и modem.bin от папка JPZ Modem в PHONE. Задължително маркирайте Re-Partition. Натиснете Start и изчакайте. След завършване на процеса, таблета ще се рестартира. Затворете Odin, задайте в Мрежа и безжична връзка, USB настройки, Устройство за съхранение и копирайте 001003-Overcome_v3.1.0_KRATOS_Wipe.zip във вътрешната памет на таблета. След това стартирайте отново Odin, изберете 002001-Overcome_Kernel_v3.3.1.tar в PDA и без да поставяте отметка на Re-Partition, натиснете Start. Таблетът ще се рестартира и ще чуете женски глас. Не правете абсолютно нищо, изчакайте процеса да завърши и таблета ще се рестартира. Ако го изключите, със сигурност ще го повредите. След рестартирането идва и третата процедура. Изключете таблета. Задръжте бутона за увеличаване на звука и натиснете бутона за включване. Ще влезете в Recovery Console. Изберете инсталиране на zip. Намерете 001003-Overcome_v3.1.0_KRATOS_Wipe.zip във вътрешната памет и изберете инсталиране. Изчакайте, докато процедурата завърши. След рестартирането на таблета, вие ще можете да започнете да конфигурирате своя нов фирмуер Overcome Kratos. Надявам се, че ще Ви допадне и ще бъдете очаровани от визията му и от комфортната работа на таблета. Ако пък случайно не Ви допадне, винаги можете да се върнете към фабричната версия на Андроид. Целият необходим архив можете да свалите тук.

  Обновяването на Вашето устройство е изцяло Ваше решение и не нося отговорност за повредени таблети!

  Ако публикацията Ви е харесала и искате и други хора да я прочетат, можете да я добавите в http://svejo.net с помощта на този бутон или пък да гласувате. Благодаря Ви.


  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 4 votes)
  Overcome Kratos за Samsung Galaxy Tab, 9.0 out of 10 based on 2 ratings
  3 коментара

3 коментара to “Overcome Kratos за Samsung Galaxy Tab”

 1. Аз си сложих само стоков 2.3.3.
  Благодаря много !
  :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Аз също имам Galaxy Tab P1000 и всичко което съм сменял по него е благодарение на твоите подробни обяснения и указания. Следя редовно твоите публикации и очаквам с интерес повече статии за този хубав таблет.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Радвам се, че съм успял да ти помогна.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Вашият коментар

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p

Категории

Архив

Последни коментари

 • Валери: Хе… гледаш „нормативни документи“ на сайта на МВР?!? Че те там са отдавна и безнадеждно...
 • nina: стана… много много много благодаря.. чудесна и полезна информация
 • joro711: Здравейте. Трябва да си направите нова APN връзка с настройките за Боб.
 • nina: здравейте, направих го – много бърз и лек, не забива… но се появи проблем, аз съм към боб и вече не...
 • joro711: Да опитаме тук – http://www.android-b g.eu/forum