• апр.
  22

  Google Nexus 7 Unlock и Root

  Публикувано в: Nexus 7; Етикети:

  И така, първо да се похваля, че преди около месец си купих таблет Google Nexus 7. Страхотна придобивка, спор няма. Моделът е с 32 Гб памет и слот за SIM-карта. И съвсем очаквано няколко дни след покупката започна да ме човърка мисълта за отключване и рутване на таблета.
  Принципно съществуват няколко начина за това, но аз ще се спра на този, който използвах и всичко премина успешно. Преди да предприемете каквото и да е, имайте предвид, че с действията си по отключването и рутването на вашия таблет бихте могли да го повредите. В случай, че все пак решите да започнете процедурата, изтеглете тук Nexus 7 Toolkit за Windows.
  Инсталирайте, без да променяте инсталационната директория. След стартиране на програмата, няма да имате възможност да я обновите. За да получите тази възможност, трябва да направите дарение за разработчиците й или да въведете специален код. Специалният код, който към настоящия момент работи, можете да свалите тук и да го въведете в позиция 28 на менюто и подпозиция 4. След успешното приемане на кода, рестартирайте програмата и обновете до последната версия. По този начин ще имате възможност да отключите и рутнете всички възможни версии на Google Nexus 7.
  След като изберете вашето устройство, трябва да инсталирате драйверите с помощта на позиция 1 в менюто. Обърнете внимание, че в този момент устройството не трябва да е включено в компютъра.
  След инсталацията на драйверите, трябва да включите опцията за разработчици в таблета. Ако не виждате това меню, започнете да натискате върху менюто, което съдържа информация за таблета. Това меню се намира на най-долния ред в меню „Настройки“.
  Сега включете „Опции на разработчика“ и сте готови да пристъпите към най-важната стъпка, а именно отключването и рутването на устройството.
  Препоръчвам ви да изберете позиция 8 от менюто на Nexus 7 Toolkit. След стартиране на тази опция, таблетът ще премине в режим „Bootloader“ и ще видите запитване дали наистина желаете да го отключите. След положителен отговор, с който всъщност приемате и отпадане на гаранцията, и след избиране на предпочитан Custom Recovery програмата напълно автоматично ще премине към следващите стъпки и когато завърши своята работа, ще имате отключено и рутнато устройство. Ами това е! Вие всъщност вече можете да изберете своят нов ROM и да го инсталирате на мястото на оригиналния.
  В следващата статия ще ви дам подробна информация за поне 10 алтернативни фирмуера.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Google Nexus 7 Unlock и Root, 7.0 out of 10 based on 1 rating
  Няма коментари

Вашият коментар

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p

Категории

Архив

Последни коментари

 • Валери: Хе… гледаш „нормативни документи“ на сайта на МВР?!? Че те там са отдавна и безнадеждно...
 • nina: стана… много много много благодаря.. чудесна и полезна информация
 • joro711: Здравейте. Трябва да си направите нова APN връзка с настройките за Боб.
 • nina: здравейте, направих го – много бърз и лек, не забива… но се появи проблем, аз съм към боб и вече не...
 • joro711: Да опитаме тук – http://www.android-b g.eu/forum