• ное.
  16

  Стана ми навик да публикувам статии за нови и полезни добавки. Тук ще Ви представя още 5 от тях.

  1. Admin Management Xtended разширява възможностите на администраторското меню. Добавя много удобни бутони, с помощта на които управлението на публикациите става много по-лесно и приятно. Можете да си я свалите тук.

  2. Search Meter служи за визуализиране на извършените от посетителите на блога Ви търсения. Можете да си я свалите тук.

  3. Login Lockdown служи за предотвратяване на неоторизиран достъп до блога Ви. Съобразно настройките, блокира достъпа за определено време след определен брой погрешни опити за вход в администраторския панел на блога. Можете да си я свалите тук.

  4. WP Cumulus превръща Вашите категории и тагове в блога в една много красива въртяща се сфера. Можете да си я свалите тук.

  5. Visitor Maps показва детайлна статистика за посещенията в блога Ви. Можете да си я свалите тук. Надявам се, че всичките тези 5 добавки ще Ви харесат и ще ги ползвате с удоволствие.

  Ако публикацията Ви е харесала и искате и други хора да я прочетат, можете да гласувате с помощта на този бутон. Благодаря Ви.


  [JP-Facebook-Like]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +1 (from 1 vote)
  Няма коментари
 • окт.
  29

  Преди време написах една статия относно моите добавки за WordPress. Скоро обаче попаднах на още една много полезна добавка и реших да я споделя с Вас. Става дума за добавка, с чиято помощ ще можете да поставите в блога си най-разнообразни реклами. Достатъчно е да въведете кода на рекламите и да изберете къде в блога ви желаете да се появят. Можете да разгледате сайта на разработчика на добавката или да си я свалите от тук.

  Ако публикацията Ви е харесала и искате и други хора да я прочетат, можете да гласувате с помощта на този бутон. Благодаря Ви.


  [JP-Facebook-Like]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Няма коментари
 • авг.
  6

  Онзи ден сложих в блога си още една добавка,която ми хареса много и реших да напиша тази публикация.Става дума за добавката GD Star Rating,която позволява посетителите да поставят оценки на публикациите и коментарите в блога.Останах очарован от изключително богатото меню за настройки и от перфектната визия на това разширение.Инсталира се за секунди и добавя по подразбиране 10 звезди за избор на рейтинг под всяка публикация и 5 звезди под коментарите.Ако желаете,можете да промените броя на звездите,както и тяхната визия.Надявам се да Ви хареса това нововъведение в блога ми.

  Ако публикацията Ви е харесала и искате и други хора да я прочетат,можете да гласувате с помощта на този бутон.Благодаря Ви.


  [JP-Facebook-Like]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 7.3/10 (4 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  2 коментара
 • юни
  25

  И така. Преди почти месец преместих блога си от Blogger тук. Прочетох някои неща за платформата за блогове WordPress. Допадна ми голямото разнообразие от теми и добавки. Няма да се спирам на темите, тъй като вече съм избрал темата, която ми харесва. Ще се спра обаче на добавките. Нека Ви представя първата от тях. Тя служи за предотвратяване на спама в коментарите, които оставят желани и нежелани посетители на блога Ви.

  1. Akismet задържа подозрителните коментари, докато Вие не прецените дали да ги допуснете или отхвърлите.

  2. All in One SEO Pack допринася за по-доброто индексиране на Вашия блог от търсещите машини.

  3. WP Audio Player е един плеър с приятен интерфейс и прави възможно възпроизвеждането на аудио файлове директно в блога Ви.

  4. Avatar Plugins Ви позволява да си направите собствен аватар в блога.

  5. Feed Reading Blogroll е една добавка,която извежда в блога Вашите връзки към приятелски страници,като показва и последните публикации в тях и преди колко време са публикувани.

  6. FLV Player е един страхотен видео плеър. С негова помощ публикуването на видео в FLV формат се извършва изключително лесно и бързо.

  7. Recent Comments е добавка, която подрежда последно написаните коментари в главната страница на блога Ви.

  8. Google Analytics е добавка, която предава информация на Google Analytics относно активността на посетителите в блога Ви. Ще можете да видите уникални данни за Вашите посетители.

  9. XML Sitemaps Generator е добавка, която служи за по-лесно индексиране на блога Ви от Google.

  10. Nextgen Gallery е една невероятна галерия за Вашия блог.

  11. WP Ajax Edit Comments позволява на посетителите на Вашия блог да правят промени в коментарите си, дори и след като са изпратени вече.

  12. WP System Health Ви показва важни данни от сървъра, хостващ блога Ви.

  Целият архив можете да изтеглите тук

  Ако публикацията Ви е харесала и искате и други хора да я прочетат, можете да гласувате с помощта на този бутон. Благодаря Ви.


  [JP-Facebook-Like]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  2 коментара

Категории

Архив

Последни коментари

 • Валери: Хе… гледаш „нормативни документи“ на сайта на МВР?!? Че те там са отдавна и безнадеждно...
 • nina: стана… много много много благодаря.. чудесна и полезна информация
 • joro711: Здравейте. Трябва да си направите нова APN връзка с настройките за Боб.
 • nina: здравейте, направих го – много бърз и лек, не забива… но се появи проблем, аз съм към боб и вече не...
 • joro711: Да опитаме тук – http://www.android-b g.eu/forum