• сеп.
    17

    3 в 1 – MioPocket,iGO8 и iGO Amigo

    Публикувано в: Asus, GPS; Етикети: , ,

    Преди време се похвалих, че имам хубаво навигационно устройство Asus R700. Скоро успях да завърша събирането на най-добрия софтуер за него и реших да споделя това с Вас. Става дума за пълен комплект софтуер,включващ MioPocket, iGO8 и iGO Amigo. Съответно съм прибавил необходимите скинове, карти,езикови и звукови файлове на български език. С други думи, получавате напълно завършен софтуер. Нуждаете се единствено от 4Gb карта SD или MicroSD, на която да разархивирате файловете. Можете да използвате и по-малка карта, но трябва да премахнете някои от картите, които не Ви трябват. Освен това картите и някои от останалите компоненти са налични само в папката на iGO8. За да ползвате iGO Amigo, трябва да ги преместите в неговата папка. Всичко това е с цел избягване дублирането на картите и останалите компоненти, които са еднакви и в двата софтуера за навигация. След това поставяте картата в устройството и го включвате. Би трябвало да тръгне на повечето устройства с Windows CE 5.0. Ако това не стане, потърсете информация за Вашето устройство в сайта на MioPocket. Имайте предвид,че софтуера за навигация е платен и файловете, които съм предоставил, са изцяло с образователна цел. Ако софтуера Ви допадне, можете да си го закупите тук.

    Предлагам тук да направим една дискусия относно това устройство на Asus.

    Тук можете да изтеглите iGO8 с карта само за България.

    Ако публикацията Ви е харесала и искате и други хора да я прочетат, можете да гласувате с помощта на този бутон. Благодаря Ви.


    [JP-Facebook-Like]

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 8.6/10 (7 votes cast)
    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: +3 (from 3 votes)
    3 в 1 - MioPocket,iGO8 и iGO Amigo, 8.6 out of 10 based on 7 ratings
    Няма коментари

Вашият коментар

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p

Категории

Архив

Последни коментари

  • Валери: Хе… гледаш „нормативни документи“ на сайта на МВР?!? Че те там са отдавна и безнадеждно...
  • nina: стана… много много много благодаря.. чудесна и полезна информация
  • joro711: Здравейте. Трябва да си направите нова APN връзка с настройките за Боб.
  • nina: здравейте, направих го – много бърз и лек, не забива… но се появи проблем, аз съм към боб и вече не...
  • joro711: Да опитаме тук – http://www.android-b g.eu/forum