• ное.
  25

  Безсилието на полицията

  Представете си, че сте в магазин. Има опашка и Вие чакате реда си. Изведнъж пристига някакъв нахалник, безцеремонно Ви прережда и иска да пазарува преди Вас. Как ще се почувствате? Какво бихте направили? На кого ще се оплачете? Може би на управителя на магазина? Всичко това за съжаление е ежедневие, но не се случва в магазин. Случва се на една от най-оживените таксиметрови стоянки в Благоевград. Тази при старото кино. На 20 метра от новия МОЛ. И същевременно на 50 метра от съда и на 200 метра от полицията. Проблемът е всеизвестен и изглежда полицията е безсилна да се справи с него. Идва някакъв такъв герой, прережда всички останали и абсолютно никой не е в състояние да направи каквото и да било. Дори на снимките по-долу ще видите и още по-нагло поведение. Автомобилът вляво е паркирал на плочките в пълно нарушение на правилата за движение. На ход са началниците от РПУ-Благоевград. Само преди 5 дни писах за лъжите на полицията. Дано най-после някой от тях се усети, че всъщност всички ние им плащаме заплатите и тяхната работа е да създават ред и сигурност в движението. Още повече, че преди няколко дни и самия министър на МВР призова за връщане на доверието в тази институция. Неговите служители са добре запознати с този проблем, за който пиша, но изглежда липсва воля за решаването му.

  Taxi-1

  Taxi-2

  Ако публикацията Ви е харесала и искате и други хора да я прочетат, можете да гласувате с помощта на този бутон. Благодаря Ви.

  hardware-bg.eu

  [JP-Facebook-Like]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 3.7/10 (3 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 4 votes)
  Безсилието на полицията, 3.7 out of 10 based on 3 ratings
  hardware-bg.eu
  Няма коментари

Вашият коментар

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p

Категории

Архив

Последни коментари

 • Валери: Хе… гледаш „нормативни документи“ на сайта на МВР?!? Че те там са отдавна и безнадеждно...
 • nina: стана… много много много благодаря.. чудесна и полезна информация
 • joro711: Здравейте. Трябва да си направите нова APN връзка с настройките за Боб.
 • nina: здравейте, направих го – много бърз и лек, не забива… но се появи проблем, аз съм към боб и вече не...
 • joro711: Да опитаме тук – http://www.android-b g.eu/forum