• юни
  5

  Премеждия с блога ми

  Публикувано в: Блогове; Етикети:

  Тук искам да напиша откъде всъщност дойде идеята ми за този блог. Преди около две години си направих идентичен блог в www.blogger.com. До скоро всичко беше наред,но преди няколко дни получих съобщение, че блога ми е заключен поради неспазване на условията за ползване на услугата. Не съм направил нищо нередно,заради което могат да изтрият блога ми. И тъй като тече някакъв 20-дневен срок, в който специалистите на www.google.com трябва да прегледат блога и да установят дали наистина има някакви нарушения, до момента нямам никаква информация какво се случва. Реших да прехвърля цялото съдържание на блога си тук. Останах очарован от лекотата, с която стана прехвърлянето. Поздравления за екипа, реализирал тази чудесна услуга, но считам за по-удачно блога ми да е изцяло мой и аз да решавам какво и кога да пиша в него.

  Ако публикацията Ви е харесала и искате и други хора да я прочетат, можете да я добавите в http://svejo.net с помощта на този бутон. Благодаря Ви.


  [JP-Facebook-Like]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  Няма коментари

Вашият коментар

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p

Категории

Архив

Последни коментари

 • Валери: Хе… гледаш „нормативни документи“ на сайта на МВР?!? Че те там са отдавна и безнадеждно...
 • nina: стана… много много много благодаря.. чудесна и полезна информация
 • joro711: Здравейте. Трябва да си направите нова APN връзка с настройките за Боб.
 • nina: здравейте, направих го – много бърз и лек, не забива… но се появи проблем, аз съм към боб и вече не...
 • joro711: Да опитаме тук – http://www.android-b g.eu/forum