• юни
  5

  Втори юни и сирените

  Публикувано в: България, Христо Ботев; Етикети:
  hardware-bg.eu

  Чета отдавна блога на Иван Бедров. Онзи ден попаднах ето на тази публикация. Вероятно доста хора четат този блог, ако съдя по големия брой коментари. Прочетох всякакви мнения, повечето в защита на традицията. Не зная всъщност откъде води началото си тази традиция, но лично за мен втори юни винаги е бил един по-различен ден. Ден, в който поне за 2 минути си спомняме за един от хората, дали живота си за България. За да я има и днес. И точно заради това смятам, че тази традиция трябва да продължи. Още повече, че тези сирени се пускат не само в памет на Христо Ботев, а за да се почете паметта на всички загинали за свободата на България. И никак не ме интересува, че традицията я е имало и през онези тоталитарни времена. В някои от коментарите прочетох, че това било някаква азиатщина. Както и да е. Нека сирените продължат да ни напомнят за големия поет и революционер Христо Ботев.

  Ако публикацията Ви е харесала и искате и други хора да я прочетат, можете да я добавите в http://svejo.net с помощта на този бутон. Благодаря Ви.


  hardware-bg.eu

  [JP-Facebook-Like]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  Няма коментари

Вашият коментар

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p

Категории

Архив

Последни коментари

 • Валери: Хе… гледаш „нормативни документи“ на сайта на МВР?!? Че те там са отдавна и безнадеждно...
 • nina: стана… много много много благодаря.. чудесна и полезна информация
 • joro711: Здравейте. Трябва да си направите нова APN връзка с настройките за Боб.
 • nina: здравейте, направих го – много бърз и лек, не забива… но се появи проблем, аз съм към боб и вече не...
 • joro711: Да опитаме тук – http://www.android-b g.eu/forum