• сеп.
  23

  България – едно спокойно място

  Публикувано в: България, МВР; Етикети: ,

  Както писах в миналата публикация, нещата в държавата България никак не ми харесват. Може би ще ме упрекнете в пристрастност, тъй като от случая съм пряко засегнат. Възможно е и да има някаква доза пристрастност, но принципно гледам по-широко на нещата. Иска ми се да си пиша за рутери, за фирмуери, за нещата, които са мое хоби. Но някак не мога да остана равнодушен от това, което ме заобикаля всеки ден. Само преди два дни, в Ню Йорк, премиера на България, Бойко Борисов каза, че България вече е едно по-спокойно и сигурно място за живеене. И докато се чудех дали това наистина е така, и дали трябва да му вярвам, днес попаднах на поредната новина в криминалната хроника. Само преди седмица пък рецидивист изнасили и закла жена в Пловдив. Да споменавам ли всички останали случаи на криминални престъпления? Едва ли има смисъл. Всички ние ежедневно сме затрупани от такава информация. А последните разкрития за жестоко отношение към умствено изостанали деца? Държава, която убива децата си. Извинявайте, но лично на мен ми идва в повече потресаващата информация, че много от тези деца са имали фатален изход поради недохранване. Ето тук можете да прочетете повече по случая. Аз лично не бих нарекъл тази държава сигурно и спокойно място за живеене. Поне не и на този етап. Вие какво мислите по този въпрос?

  Ето тук можете да прочетете цялата реч на Бойко Борисов в Ню Йорк и да си направите съответните изводи.

  Ако публикацията Ви е харесала и искате и други хора да я прочетат, можете да гласувате в http://svejo.net с помощта на този бутон. Благодаря Ви.


  [JP-Facebook-Like]

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: +2 (from 2 votes)
  България - едно спокойно място, 9.0 out of 10 based on 1 rating
  Няма коментари

Вашият коментар

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p

Категории

Архив

Последни коментари

 • Валери: Хе… гледаш „нормативни документи“ на сайта на МВР?!? Че те там са отдавна и безнадеждно...
 • nina: стана… много много много благодаря.. чудесна и полезна информация
 • joro711: Здравейте. Трябва да си направите нова APN връзка с настройките за Боб.
 • nina: здравейте, направих го – много бърз и лек, не забива… но се появи проблем, аз съм към боб и вече не...
 • joro711: Да опитаме тук – http://www.android-b g.eu/forum